Ferrán Torres és un dels fixos a les convocatòries de Luis Enrique. Per al tècnic asturià, és indiscutible a la selecció espanyola, i així es va poder veure a l'Eurocopa, en la qual el jove atacant nascut l'any 2000 va tenir un paper clau. I el mateix rol va tenir en la UEFA Nations League, marcant els dos gols en les semifinals davant d'Itàlia. Llàstima que una lesió li hagi impedit de poder anar a ajudar 'la Roja' als decisius duels davant de Grècia i Suècia.

12 gols en 22 partits com internacional són les xifres del crack del Manchester City. Uns números molt destacats. I també havia començat amb força en la Premier League, amb dos gols i una assistència en només quatre encontres. També és del complet grat de Pep Guardiola, i aquesta temporada podia ser la de la seva consagració com a titular. Però ja porta més d'un mes allunyat dels terrenys de joc, després de trencar-se un dit del peu. I té molt complicat tornar a ser part de l'onze inicial.

Ferran Torres Manchester City Europa Press

Ferrán Torres

Encara i així, això no ha fet que el Reial Madrid el perdi de vista. És un dels jugadors que més agrada a Florentino Pérez per a l'atac, i, de fet, ja ha intentat la seva contractació en diverses ocasions. Els primers contactes van ocórrer quan el valencià encara ni tan sols havia fet el seu debut en l'elit. Una cosa que no tardaria a succeir, ja que el València li va donar l'oportunitat d'estrenar-se quan encara estava en edat juvenil.

A Mestalla, era un dels grans ídols, i una de les esperances de futur. Però va marxar per la porta del darrere, després de negar-se a renovar el seu contracte, a l'estiu de 2020. De nou, es va parlar de la possibilitat que es mudés a la capital d'Espanya, però es va decantar per l'oferta que li va arribar procedent de l'Etihad Stadium. Econòmicament, era la millor, i esportivament, també li podien prometre títols.

Tanmateix, Ferrán mai no ha tingut un rol protagonista. Als seus 21 anys, medita seriosament la possibilitat de marxar. I els de Carlo Ancelotti pensen en la seva contractació, i estarien disposats a pagar uns 50 milions d'euros. Això és més del doble del que els anglesos van pagar.

El Barça també persegueix Torres

Però, per desgràcia per al Madrid, no ho tindran fàcil, doncs el Barça és un altre club que està molt interessat en poder acollir a Torres. Joan Laporta pretén aprofitar la gran amistat que té amb Guardiola, per poder portar-se a l'extrem format a Paterna.

I els blaugrana sí que li asseguren ser indiscutible als sistemes de Xavi Hernández. Una cosa que en el Santiago Bernabéu no poden prometre, i menys, si acaben firmant Kylian Mbappé.

Xavi Hernandez entrenament Barca FC Barcelona

Xavi Hernández

Al Camp Nou, Ferrán tindria molts més minuts dels que tindria al Madrid, d'això no hi ha dubte.