En els propers mesos segur que hi hauran sorpreses i moviments del mercat de fitxatges totalment inesperats. El Barça segur que aconseguirà algun miracle, però també podria ser que algun futbolista estrella acabi abandonant l'entitat culer. I aquí és on apareix el PSG i el seu desig de quedar-se amb algun jugador culer molt important com podria ser Ousmane Dembélé.

El PSG segueix amb la idea de fitxar Dembélé

El Barça sap que Dembélé va renovar per dues temporades, però que també va ser amb una clàusula de sortida que es podria fer efectiva aquest proper estiu. I el PSG està disposat a pagar els 50 milions d'euros que costarà la llibertat de Dembélé i endur-se'l cap al Parc dels Prínceps perquè defensi els colors del club parisenc la propera temporada.

Ousmane Dembélé gol rabia Barça / Foto: EFE
Ousmane Dembélé celebrant un gol amb el Barça / Foto: EFE

Un dels objectius del PSG des de fa temps és Dembélé, però fins ara el Barça l'ha pogut retenir. Hi havia molts dubtes el passat estiu, però finalment Joan Laporta va aconseguir mantenir-lo a la plantilla culer. I va ser un gran èxit aconseguit pel Barça, però ningú pot assegurar que el conjunt blaugrana segueixi amb el mateix èxit.

Nasser Al-Khelaïfi, el president del PSG, apostarà per pagar els 50 milions i treure'l del Barça el proper estiu sense haver de negociar amb Joan Laporta. Una operació necessària per al PSG si vol tornar a aspirar a guanyar tots els títols i no tornar a fracassar a la Champions League.

Ousmane Dembélé Diego Rico Barça Real Sociedad / Foto: EFE
Ousmane Dembélé jugant contra la Reial Societat / Foto: EFE

La milionada que cobrarà Dembélé

I qui tindrà feina de veritat és el Barça. El club blaugrana necessita mantenir sí o sí Dembélé a la seva plantilla perquè és un dels millors jugadors de l'equip. I Xavi Hernández segueix pensant que pot ser el millor jugador del món en la seva posició. A més, li ha donat la confiança màxima a l'extrem francès, que és un dels seus jugadors preferits.

Però Dembélé voldrà valorar el canvi d'aires perquè econòmicament seria un gran negoci per a ell. Dels 50 milions que pagaria el PSG, la meitat serien per al jugador francès. Per tant, un negoci més que rodó per a Dembélé, que sembla que no podrà aconseguir una millora si segueix al Barça.

Dembélé es cambiado por lesión durante el Girona-Barça / Foto: EFE
Osumane Dembélé sent substituït / Foto: EFE

Però no només és el PSG el club que està plantejant-se l'incorporació de Dembélé el proper estiu. Queda clar, doncs, que el Barça haurà d'anar molt en compte amb els propers moviments que es puguin produir amb Dembélé. I el seu agent, Moussa Sissoko, ja s'està fregant les mans i pensant en els diners.