El Reial Madrid ja s'està movent amb la intenció de deixar tancat un fitxatge de futur, que no s'incorporaria fins i tot passats uns quants anys. Perquè tal com va fer Florentino Pérez en el passat, amb Rodrygo Goes i amb Vinicius Junior, i més recentment amb Endrick, vol assegurar-se l'arribada d'un dels talents més prometedors del panorama mundial. I alhora, avançar-se al Barça i a Joan Laporta, que també el tenen a la seva agenda.

I és que Franco Mastantuono ha aconseguit obrir-se pas en els plans de les entitats més poderoses del planeta, sent el protagonista d'una subhasta on també es troben el Manchester City, el Liverpool, l'Arsenal, el Paris Saint-Germain, el Chelsea, el Manchester United, el RB Leipzig o l'Inter de Milà. Encara no ha aconseguit refermar-se com a titular indiscutible al primer equip de CA River Plate, però les seves actuacions han cridat l'atenció.

Franco Mastantuono River Plate (1)
Franco Mastantuono/ River Plate

Perquè tan sols té 16 anys, però això no ha estat un impediment perquè Martín Demichelis confiï en ell, i li permeti disputar diversos partits amb el conjunt de Buenos Aires, on ha deixat detalls de la seva immensa qualitat. Poc temps han tardat en aparèixer les primeres comparacions amb Leo Messi, el seu ídol, com és habitual amb totes les promeses que emergeixen a l'Argentina. I a El Monumental no s'han quedat de braços plegats per evitar la seva sortida.

No volen que es repeteixi un nou cas Claudio Echeverri, que va haver de ser traspassat a l'Etihad Stadium per una xifra realment baixa, en quedar lliure en pocs mesos, i per això l'han renovat a llarg termini, i amb una clàusula de rescissió astronòmica, xifrada en 45 milions d'euros. Una quantitat que, malgrat ser elevada, no ha foragitat l'interès del Madrid ni de la resta d'admiradors que té. I Florentino Pérez ja ha dissenyat un pla.

Franco Mastantuono

Juni Calafat ha convençut el president perquè no deixi escapar Mastantuono, que considera que té unes condicions fantàstiques, i reuneix tot el necessari per triomfar en el Santiago Bernabéu.

Florentino Pérez vol fitxar ja a Mastantuono... i que s'incorpori el 2026

La idea que ha elaborat Florentino Pérez és deixar fitxat ja Mastantuono, pagant el cost que tindria, i deixar-lo cedit a l'equip 'milionari' fins a 2026, perquè continuï evolucionant. D'aquesta manera, arribaria al Madrid molt més format, i amb més experiència.

Encara que, de tota manera, no podria aterrar a Europa fins a 2025, quan complirà la majoria d'edat.