El Reial Madrid s'ha especialitzat en la contractació de joves talents brasilers, una jugada que ha sortit a la perfecció en els últims anys. I és que, per molt que Florentino Pérez hagi hagut de desemborsar una quantitat de diners increïbles per la gran majoria d'ells, com Rodrygo Goes o Vinicius Junior, i ara també per Endrick, han deixat mostres de l'enorme qualitat que tenen, i ja ningú no recorda el preu que van pagar.

Ara per ara, l'únic jugador que no ha complert les expectatives és Reinier Jesús, que després de dos anys cedit en el Borussia Dortmund, ara milita en les files del Girona. I en el Barça semblen estar disposats a copiar la fórmula que tan bé ha funcionat a l'etern rival, i preparen 35 milions d'euros per portar-se a una altra de les grans promeses que hi ha actualment en el futbol 'carioca'. El seu nom és Vitor Roque, i ja ha protagonitzat una infinitat d'especulacions.

Vitor Roque Atletico Paranaense Copa Libertadores / Foto: @vitor_roque9
Vitor Roque/ Foto: @vitor_roque9

Té 17 anys, però complirà la majoria d'edat en qüestió d'un mes, així que podria arribar a Europa al final de la present campanya. Malgrat la seva joventut, ja acumula una experiència important en l'elit, i ha disputat més de mig centenar de partits, en els quals ha deixat mostres de la seva increïble qualitat, i la seva facilitat per marcar gols. Lògic que en el Camp Nou hagin pensat en ell com una aposta de futur, i un interessant successor per a Robert Lewandowski.

Joan Laporta i Mateu Alemany han rebut les recomanacions de part dels observadors del club, en especial de Deco, que no té cap dubte que arribarà a convertir-se en una estrella mundial en un futur molt proper. Milita en les files de l'Atlético Paranaense, que va ser subcampió de la passada edició de la Copa Llibertadors, i que sap que no podrà retenir a la seva gran perla durant molt més temps.

Tal com va succeir amb Renán Lodi o amb Bruno Guimaraes, estan preparant la sortida de Vitor Roque, que va arribar al club fa menys d'un any, procedent del Cruzeiro, a canvi d'uns cinc milions d'euros. Evidentment, esperen aconseguir una important plusvàlua.

30 'quilos' fixos i uns altres cinc en variables, l'oferta que prepara el Barça

30 'quilos' fixos i uns altres cinc en funció de diferents variables és l'oferta que el Barça té preparada per intentar emportar-se Vitor Roque. Una proposta que confien que sigui acceptada pel seu club. Laporta sap que és una inversió elevada, i també arriscada, considerant les dificultats econòmiques que travessen.

No obstant això, està disposat a pagar tot això, confiant que les coses li surtin tan bé com li han sortit a Florentino Pérez.