El Borussia Dortmund continua disposat a fer negocis amb el Reial Madrid per Jude Bellingham. Una vegada han assumit que no serà possible continuar retenint a la seva gran estrella en el club, ja que en els propers dies està previst que es reuneixi amb la directiva per traslladar la seva intenció de canviar d'aires, provaran de fer tot el possible per aconseguir obtenir els màxims diners possibles. I les quantitats que reclamen s'aproximarien als 150 milions d'euros.

Una xifra a la qual Florentino Pérez no estaria disposat a aproximar-se. No vol pagar tants diners, de manera que estan obligats a arribar a un altre tipus d'acord, i l'opció que ha cobrat força és la d'incloure dos jugadors en l'operació que poguessin reduir considerablement el cost. El primer, i com ja es ve comentant des de fa temps, és Eduardo Camavinga, que té un paper secundari en els plans de Carlo Ancelotti.

No està complint amb les expectatives aquesta campanya, ja que s'esperava que fes un pas endavant, i s'acabés de consolidar com una peça molt important. Res més lluny de la realitat, ja que fins i tot està jugant menys que el curs anterior, i això, com és evident, no ha causat preocupació. El mateix centrecampista tem que la seva progressió s'estanqui, i en el Santiago Bernabéu comencen a tenir dubtes que pugui ser una peça valuosa en un futur, tot i la seva gran actuació contra el Valladolid en l'últim partit.

A més de l'ex del Stade Rennais, el qual valoren en uns 30 'quilos', el BVB també exigeix l'entrada d'un altre crac que no sembla tenir espai al Madrid, i que resulta del complet grat d'Edin Terzic, l'entrenador de l'entitat germànica. Aquest és Brahim Díaz, que s'ha convertit en una de les grans estrelles de la Serie A, gràcies a l'impressionant nivell que ha demostrat a les files de l'AC Milan, on va arribar fa un any i mig.

L'any anterior va ser crucial perquè aconseguissin conquerir el 'Scudetto' per primera vegada en més d'una dècada, i en aquest continua sent intocable, fins al punt de sonar amb força per a la selecció espanyola, si bé Luis Enrique mai no va confiar en ell.

Quin seria el preu final de Bellingham?

En cas que Brahim i Camavinga acceptin traslladar-se al Signal Iduna Park, i formin part de l'operació que acabaria amb Bellingham al Madrid, caldria veure quin seria el preu final que Florentino Pérez hauria de desemborsar per l'astre d'únicament 19 anys.

Al principi, els d'Ancelotti no estarien disposats a pagar més de 65 milions. Seria suficient amb això?