La Juventus de Torí viu una situació delicada. El cas de les plusvàlues ha sacsejat de ple l'entitat bianconera, que ha perdut més de 10 punts a la Serie A durant la temporada passada i que s'ha quedat fora de les competicions europees. En les últimes hores, s'ha conegut que la Vecchia Signora ha arribat a un acord amb la UEFA per renunciar a la seva plaça de la Conferencie League com a sanció per l'escàndol esmentat anteriorment. Una mesura que li servirà al club torinès per estrènyer relacions amb el màxim organisme europeu i, a la mateixa vegada, centrar-se en tornar a classificar-se per a la pròxima Champions League.

El Barça ofereix dos jugadors a la Juventus

Sense la Conference League, la Juventus podrà concentrar els seus esforços en la Serie A i la Coppa Italia, les dues competicions que donen accés a la Champions League. Però per poder tornar a ser un equip de Champions i somiar amb l'Scudetto, l'equip torinès haurà de remodelar el seu equip per complet. I per fer-ho, ja ha tancat el fitxatge de Timothy Weah, a més de desfer-se d'Ángel Di Maria, que tornarà al Benfica com a agent lliure després de no renovar el seu contracte amb l'equip bianconero.

Ángel Di María Juventus / Foto: Europa Press
Ángel Di María jugant un partit amb la Juventus / Foto: Europa Press

Però aquests no seran els únics moviments que tancarà la Juventus al llarg de tot l'estiu. En defensa hauran d'arribar diversos noms, ja que ha estat la línia que més dubtes ha deixat durant la temporada anterior. I aquí és on el Barça podria jugar un paper clau dins del futur de la Juve. Segons ha informat el periodista italià especialitzat al mercat de fitxatges, Rudy Galetti, el club blaugrana li ha ofert a l'equip de Torí dos futbolistes que no entren en els plans de Xavi Hernández.

Dos centrals del Barça per a la Juventus?

Concretament, aquests dos futbolistes són dos centrals: Eric García i Clément Lenglet, dos jugadors que no tindran cap protagonisme en el Barça. De fet, el gran dubte d'aquestes pròximes setmanes és veure si viatgen als Estats Units per realitzar la gira de pretemporada o si es queden a Barcelona per desencallar el seu futur. Tant el francès com el de Martorell són dues de les opcions que té el conjunt culer a sobre de la taula per fer caixa i la Juventus podria ser l'equip que solucioni el seu futur.

Eric Garcia Barça / Foto: Europa Press
Eric García disputant un partit amb el Barça / Foto: Europa Press

L'equip que, tret de sorpresa, tornarà a dirigir Massimiliano Allegri la temporada que ve, necessita incorporar diverses peces defensives per recobrar la competitivitat. Lenglet i Eric García podrien ser dues solucions per a l'equip italià, però no són les úniques que la secretaria tècnica bianconera té a sobre de la taula. I és que jugadors com Scalvini, de l'Atalanta, o Igor, de la Fiorentina, també han sonat per arribar a Torí. Així doncs, el Barça, si aconsegueix col·locar aquests dos descarts, seria el gran beneficiat d'una situació que continua turmentant els interessos de la Juventus.