El Reial Madrid comença a somriure després de les últimes informacions que han sortit sobre el futur de Kylian Mbappé. El davanter francès del PSG ja té clar cap a on ha d'anar la seva carrera esportiva i el club blanc seria el gran beneficiat. Una operació de molts milions i que acabaria de ser confirmada en els propers mesos. I a l'estiu, Mbappé serà jugador del Reial Madrid.

Mbappé, més a prop del Reial Madrid

Encara queden dures negociacions, però tot apunta que Mbappé acabarà sent jugador del Reial Madrid per la seva voluntat. Almenys això és el que ha informat Le Parisien en les últimes hores, que Mbappé hauria pres la determinació de fitxar pel Reial Madrid aquest proper estiu. Una decisió clara, però una operació no tancada.

Kylian Mbappé PSG / Foto: EFE - Christophe Petit Tesson
Kylian Mbappé jugant amb el PSG / Foto: EFE - Christophe Petit Tesson

Ara és quan el club blanc s'haurà de posar a negociar i ja sap que haurà de pagar una milionada per acabar de convèncer el futbolista francès. Tot i que Mbappé tingui la idea clara, no vol dir que sigui una operació tancada al 100%. Les negociacions entre club i jugador en el món del futbol són molt complicades, i més amb estrelles com Mbappé.

Això significa que el Reial Madrid ja pot començar a plantificar la propera temporada amb la certesa que tindrà una de les grans estrelles del futbol mundial. Un somni desitjat des de fa molt temps i que ara es podria fer realitat. Però encara s'haurà de fer molta feina de despatxos.

Mbappé celebrando un  gol con Francia / Foto: Europa Press
Kylian Mbappé celebrant un gol amb la selecció francesa / Foto: Europa Press

El que perdrà el PSG per l'adeu de Mbappé

A més, en les últimes hores s'ha dit com hauria de ser el nou contracte perquè Mbappé es decidís a firmar amb el Reial Madrid. Una milionada de sou, però també altres aspectes importants per poder dir sí al club blanc. Entre tot això, el Reial Madrid també guanyaria molts diners gràcies a aquest fitxatge. I el PSG es podria desplomar.

Tal com s'ha anat coneixent, aquest adeu de Mbappé i la seva arribada al Reial Madrid suposaria un decreixement important del PSG a nivell econòmic. Els drets audiovisuals de la Ligue 1 en el període 2024-2029 perdrien molt pes. El PSG podria perdre un 20% dels seus ingressos actuals degut a aquesta sortida, que serien un total de 140 milions d'euros.

Kylian Mbappé calentando PSG / Foto: Europa Press
Kylian Mbappé escalfant abans d'un partit del PSG / Foto: Europa Press

Una molt mala notícia per al PSG, però al mateix temps molt bona per al Reial Madrid. El club blanc es podria beneficiar d'un augment important dels seus ingressos. Però també és veritat que la lliga espanyola augmentarà el seu valor i tornarà a apropar-se a xifres que tothom veu molt lluny amb Leo Messi i Cristiano Ronaldo com a protagonistes principals.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!