El Reial Madrid encara continuava esperançat amb la idea de poder llançar a Eden Hazard de l'equip aquest mateix mes de gener. Carlo Ancelotti ja li ha deixat ben clar que no compta amb ell, i que durant els propers mesos de competició li espera un panorama desolador, jugant entre poc i res, i sent un habitual a la banqueta. D'aquesta manera confiava a poder forçar la seva sortida, i que acabés fent les maletes realment aviat.

Com no, el problema era trobar a un comprador per al '7'. No és necessari dir que no era una tasca per a gens senzilla, a causa de la seva elevada fitxa, i al fet que el seu valor de mercat hagi decaigut de forma brutal en els últims mesos. I a això cal afegir la seva edat, 32 anys. Però Florentino Pérez havia rebut la notícia que dos conjunts semblaven estar interessats en ell, i tenien preparada una oferta per incorporar-lo a les seves files.

El primer era el Chelsea, que havia pensat en la tornada de la seva antiga estrella. Els atacants 'blues' estan oferint un rendiment molt discret, i això explica els mals resultats que estan obtenint, i que li van costar el lloc de treball a Thomas Tuchel. Amb l'arribada de Graham Potter confiaven que les coses milloressin, però res més lluny de la realitat, ja que de fet es pot dir que han empitjorat considerablement.

Graham Potter celebrant Brighton / Foto: Europa Press
Graham Potter/ Foto: Europa Press

Buscaven reforços per a la parcel·la ofensiva, i el nom d'Hazard havia aparegut a l'agenda. Tanmateix, finalment s'han decantat per Joao Félix, que ha aterrat a préstec des de l'Atlètic de Madrid, a canvi d'11 milions d'euros. Així mateix, el Newcastle United també havia pensat en l'ex del LOSC Lilla, i Mohammed Bin Salmán valorava de forma molt positiva la incorporació d'un crac amb tanta experiència en l'elit, i també en la Premier League.

Però en el Santiago Bernabéu ja saben que cap dels dos combinats anglesos no farà cap intent per emportar-se Hazard, així que hauran de continuar tenint paciència.

Marxarà Hazard a jugar a l'Aràbia Saudita?

El rumor que ha guanyat força en les últimes setmanes ara té a veure amb l'Al-Nassr, que busca un altre reforç galàctic després d'haver anunciat a Cristiano Ronaldo fa tan sols unes setmanes, i han pensat a Hazard. Però de moment, al Madrid no saben res sobre aquest tema.

Florentino Pérez creua els dits perquè les especulacions acabin convertint-se en una oferta formal.