La subhasta per Jude Bellingham per fi sembla tenir guanyador. Després de molts mesos de rumors i d'especulacions, el Reial Madrid s'ha convertit en el principal favorit per acollir a l'astre anglès a partir d'estiu. Florentino Pérez ha aconseguit convèncer-lo oferint-li un paper important en els esquemes de Carlo Ancelotti, i garantint-li un projecte molt ambiciós, a més d'un salari elevat, que satisfaci les demandes econòmiques que tenia.

Però encara queda el més complicat, que és arribar a un acord amb el Borussia Dortmund. Encara que estan disposats a negociar i no li tanquen les portes de sortida, demanaran molts diners a canvi. Per ser més concrets, 150 milions d'euros és la xifra que sol·liciten per l'ex del Birmingham City, una xifra que en el Santiago Bernabéu consideren molt elevada. Però poden trobar una solució, que consistiria ficar dos futbolistes en el tracte, sent Aurelien Tchouaméni el primer d'ells.

Des del Signal Iduna Park veurien amb molt bons ulls l'entrada de l'internacional francès en les negociacions, i farien un descompte considerable. El contemplen com un magnífic recanvi per al migcampista de tan sols 19 anys, i pretenen aprofitar la nul·la confiança que 'Carletto' ha demostrat al '18', qui ha hagut d'acceptar un rol secundari durant aquesta campanya. Encara i així, no s'ha d'oblidar que va ser una aposta personal del president.

Florentino Pérez no ho va dubtar, i va desemborsar prop de 100 'quilos' a l'AS Mònaco a l'estiu passat. El BVB podria convertir-se en la destinació del crac del Madrid, que no ha aconseguit consolidar-se, i no ha tingut l'adaptació esperada a La Liga Santander. Al costat d'ell, un altre de 'sacrificat' que seria inclòs en l'operació per Bellingham és Sergio Arribas, que fa uns mesos ja va tenir una trucada del combinat dirigit per Edin Terzic.

Volen repetir la fórmula que tant èxit va donar amb Achraf Hakimi, firmant a una de les promeses més importants que han sortit de 'La Fàbrica', per convertir-lo en una estrella mundial.

Arribas, sense espai al primer equip

Encara que Arribas és considerat com una futura promesa al Madrid, la realitat és que no ha tingut oportunitats al primer equip, i continua sense tenir espai, com demostra el fet que únicament hagi disputat un total de 28 minuts repartits en quatre partits, aconseguint un gol.

Està cansat de jugar amb el filial, que se li queda molt petit, i marxar al Dortmund pot ser una bona solució per a totes les parts. Quant acabarà costant Bellingham?