El Barça empata al Sánchez-Pizjuán en un bon partit dels de Xavi Hernández. Malgrat això, dos jugadors han suspès l'1x1 en estar bastant desencertats.

L'1x1 d'ElNacional.cat del Sevilla-Barça

TER STEGEN (3): El porter de Mönchengladbach no ha tingut cap intervenció de mèrit. Si bé al gol no ha pogut fer res, alguna centrada lateral l'ha precipitat a sortir a buscar bolets. Contràriament, amb els peus no ha protagonitzat cap ensurt.

PIQUÉ (7): Ha comandat la defensa i ho ha fet amb nota. No ha estat gaire exigit ni per Rafa Mir ni per En-Nesyri, que l'ha substituït, però ha cobert bé les esquenes d'Eric Garcia i de Ronald Araújo.

ERIC GARCIA (7): Xavi Hernández l'alineava com a titular per la seva capacitat a la sortida de pilota i així ho ha demostrat. Personalitat i decisió amb pilota i correcte sense ella.

ARAÚJO (6): Probablement aprovat pel gol. Era el punt dèbil a l'hora de treure la pilota jugada des del darrere i Julen Lopetegui ho sabia. N'ha tret petroli de la pressió en la seva zona i amb la pilota els peus no ha estat encertat.

BUSQUETS (6): No ha transcendit gaire en el joc de l'equip. Ha estat correcte i no ha perdut pilotes, però no és res nou en el de Badia del Vallès. Una groga al minut 11 l'ha hipotecat per la resta de partit.

FRENKIE DE JONG (6): Intranscendent i regular, és a dir, segueix sense ser un jugador determinant. Ha acompanyat l'equip i no ha desentonat, però a un jugador que ha costat 87 milions d'euros se li ha de demanar molt més.

GAVI (9): El de los Palacios y Villafranca ha estat lúcid en moments puntuals i guerrer en d'altres. Com de costum. Ha provocat la groga de Delaney i ha tret de polleguera Joan Jordán, que també mereixia l'amonestació per focalitzar les seves faltes en l'adolescent andalús.

Sevilla Barça EFE

Els jugadors del Barça, celebrant el gol d'Araújo / EFE

JORDI ALBA (6): No ha guanyat cap ocasió la línia de fons, però és cert que Xavi Hernández només vol que per les bandes ataquin els extrems. Amb tot, tampoc ha tingut pes en el joc ofensiu del Barça.

ABDE (6): L'extrem marroquí no ha pogut desplegar el seu ventall de recursos a l'u contra u en gairebé cap ocasió. Malgrat això, segueix demostrant que és un jugador competitiu i que està preparat de sobres per l'elit.

DEMBÉLÉ (8): El de Vernon ha estat qui més ho ha intentat quan el Sevilla es penjava del travesser als instants finals, i això és el que se li demana. Ha servit el córner que ha acabat en el gol de l'empat i ha protagonitzat un xut al pal al minut 76.

JUTGLÀ (4): L'ex de l'Espanyol no ha tingut el seu dia. La seva missió era venir a rebre i descarregar, però tant Diego Carlos com Fernando s'han encarregat de fer-li la guitza fins al minut 73, quan Xavi l'ha substituït.

Suplents

LENGLET (6): Ha entrat al minut 73 en el lloc d'Eric Garcia i ha estat mesurat. No ha destacat, però tampoc s'ha trobat a faltar Eric.

NICO GONZALEZ (6): Ha entrat al minut 73 substituint Jutglà decidit a aportar alguna cosa diferent. Ha intentat aportar energia i ha combinat ràpidament. Malgrat això, el Sevilla ha aconseguit mantenir l'u a u al marcador.

LUUK DE JONG (6): Ha entrat al minut 85 pel seu compatriota Frenkie de Jong per tractar de caçar alguna pilota morta dins l'àrea. La seva entrada ha precipitat nombroses centrades de Dembélé i, de fet, n'ha caçat una, però la seva rematada ha sortit centrada. No se li pot demanar més.

Imatge principal: moment en què el Sevilla s'avançava en el marcador / EFE