Gran victòria del Barça contra un Atlètic de Madrid (4-2) força desdibuixat. Xavi Hernández ha tocat la tecla correcta per remuntar el gol de Carrasco i tot i l'expulsió de Dani Alves els blaugrana no han patit per assegurar el triomf.

Molts jugadors han brillat, amb golejadors inesperats que s'han reivindicat, però hi ha un futbolista que segueix sent una nota negativa.

6
Ter Stegen
Intranscendent
1x1 del Barça-Atlètic: 4 excel·lents i un protegit de Xavi Hernández que ho té difícil per seguir

Li han arribat tres vegades, i ha encaixat dos gols. En el primer hauria pogut fer alguna cosa més, però el segon era imparable. No ha sumat, però tampoc ha restat.

7
Dani Alves
Curtcircuitat

Ha fet una primera part brillant, assistint en el gol d'Alba i la segona part ha començat amb un gran gol seu, demostrant que el xut no es perd mai. No obstant, se li han creuat els cables i ha acabat clarament expulsat. Del cel a l'infern.

9
Araujo
Líder

Se sap important, i així ho demostra. A més de ser un líder a la defensa, quan ataca ho fa amb perill, i avui ha tingut el premi del gol. Un altre gran partit de l'uruguaià, que es consolida a cada dia que passa.

8
Piqué
Corrector

Al primer gol matalasser ha arribat tard, però no li ha afectat per recuperar-se i signar un partit més que digne. Araujo és molt més expeditiu, i Piqué és el seu complement perfecte, perquè sempre arriba a corregir els errors de tots els seus companys.

9
Jordi Alba
Reivindicat

El lateral ha estat l'iniciador de la remuntada després del gol de Carrasco, i ho ha fet amb un golàs impecable a l'escaire. Ho ha celebrat amb una ràbia comprensible després de les crítiques rebudes. A més, en defensa ha aguantat força bé en tot moment. Partit important per recuperar el millor Alba.

7
Sergio Busquets
Sobri

No ha tingut un partit brillant, però ha jugat una infinitat de partits d'aquesta mena i sap què fer per donar la talla. Partit de capità.

5
F. De Jong
Desubicat

En un Barça pletòric com el d'avui, el neerlandès ha seguit sense brillar, i és una de les poques coses negatives del dia d'avui. Ha jugat com a titular, abans que Nico, però ha tornat a desaprofitar l'oportunitat i caldrà veure si en tindrà moltes més.

7
Pedri
Facilitador

El canari ha deixat els seus habituals detalls de moltíssima qualitat i durant els 66 minuts que ha durat al partit, ha sigut peça clau en la fluïdesa del joc blaugrana. Amb ell al camp, els seus companys sempre ho tenen molt més fàcil.

8
Gavi
Orgullós

Ja fa setmanes que ningú discuteix que Gavi ha de ser titular en aquest Barça. L'andalús, avui com a fals extrem esquerre, ha estat a l'alçada de la intensitat matalassera. A més, s'ha elevat per sobre de la defensa per marcar el 2-1, celebrant-lo amb orgull petonejant l'escut del Barça. Ídol del Camp Nou amb un present brillant i un futur que il·lusiona.

8
Ferran Torres
Mòbil

La seva mobilitat des de la punta d'atac ofereix moltes solucions als seus companys. Només li ha faltat el gol, però això no pot embrutar un gran partit del ex del Manchester City.

9
Adama Traoré
Sastre

En el seu redebut amb el Barça, li ha fet un vestit a mida a Mario Hermoso, En una de les múltiples jugades que ha superat el seu marcador, ha fet l'assistència del gol de Gavi. Ha marxat al 60 per Auba, en un canvi planificat abans de començar, perquè estava sent dels millors.

5
Aubameyang
Debutant

Ha tingut mitja hora per començar a agafar sensacions, però als 10 minuts Alves ha estat expulsat i el Barça s'ha limitat a defensar-se, i al gabonès li ha tocat ajudar en defensa. Tindrà partits per destacar, però avui ha tocat treballar.

7
Nico
Ambiciós

Avui com a suplent, per darrere de De Jong, Gavi o Pedri, però en els poc més de 20 minuts que ha tingut ha demostrat que mereix un lloc a l'11. Ha sabut donar-li aire a un Barça debilitat per l'expulsió. Ja té fitxa del primer equip, i s'ho ha guanyat a pols.

6
Dest
Recurs

Ha entrat per l'expulsió de Dani Alves, i ha jugat els últims 20 minuts per defensar les internades de Carrasco per la banda. Com tot l'equip, ha rendit bé i, a priori, li tocarà ser titular el temps que Alves estigui sancionat.

9
Xavi Hernández
Innovador

El primer gran partit del Barça de Xavi Hernández. Ha estat protagonista, amb la variant d'Alves com a migcampista en atac i com a lateral en defensa. Ha sabut recomposar l'equip sense problemes després de l'expulsió i ha pogut celebrar un triomf tan important com merescut.