El present mercat de fitxatges del Barça i del Reial Madrid està sent agitat per parts iguals. Mentre el conjunt blanc ja s'ha desprès de diversos futbolistes i ha tancat els fitxatges de Jude Bellingham, Fran García, Joselu i Brahim Díaz, l'equip blaugrana va una mica més a poc a poc, cosa que no li ha impedit, tanmateix, tancar ja el traspàs d'Ilkay Gündoğan i desfer-se de Samuel Umtiti.

Arda Güler, el gran desig del Barça i del Reial Madrid

Ara bé, encara s'esperen més moviments en ambdós clubs, tant en l'apartat de sortides com en el d'entrades. Perquè el Barça i el Reial Madrid estan vivint un estiu de reconstrucció, amb el 'serial' d'Arda Güler com a protagonista. L'entitat culer i la merengue són vasos comunicants i aquesta vegada tots dos s'han fixat en una de les joves perles del futbol mundial, que en les setmanes vinents haurà de decidir la seva pròxima destinació.

Cremi Güler selecció Turquia / Foto: @10ardaguler
Cremi Güler durant un partit amb la selecció de Turquia / Foto: @10ardaguler

Altres grans equips europeus també s'han interessat en el futbolista turc, però sembla que el jugador es debat entre el Barça i el Reial Madrid. I de moment, segons les informacions publicades en els últims dies als mitjans de comunicació que segueixen l'actualitat blaugrana, qui és més a prop de tancar el fitxatge d'Arda Güler és el Barça, que ja ha apropat postures amb el jugador i amb el Fenerbahce.

Florentino Pérez va amb tot per fitxar Arda Güler

Deco, que ja es troba integrat dins de l'àrea esportiva del Barça, va viatjar fa uns dies a Istanbul per tancar la incorporació i tot sembla bastant encarrilat. Tanmateix, encara no hi ha res decidit al 100%, i Florentino Pérez farà tot el que estigui a les seves mans perquè Arda Güler acabi fitxant pel Reial Madrid aquest mateix estiu i es converteixi en la nova perla blanca.

Cremi Güler Fenerbahce / Foto: @10ardaguler
Cremi Güler en un partit amb el Fenerbahce / Foto: @10ardaguler

I per fer-ho, podria fins i tot oferir-li una prima de fitxatge de 15 milions d'euros al pare. El Reial Madrid viu una situació financera molt millor que el Barça i això ho haurà d'aprofitar de cara a aquest moviment. Sigui com sigui, el que sembla clar és que l'última paraula en tot això la tindrà Arda Güler i el seu entorn, que amb tan sols 18 anys ja ha despertat l'interès dels millors equips d'Europa.