Anssumane Fati va disposar de poc més de mitja hora en el Clàssic per demostrar que encara pot ser una peça important en el Barça. Després del seu gol davant l'Elx, confiava a poder tenir minuts davant del Reial Madrid, però es va trobar amb una nova suplència. Xavi Hernández va optar per deixar-lo a la banqueta, encara que va recórrer a ell quan el marcador ja reflectia un contundent zero a tres, i necessitaven dos gols per forçar la pròrroga.

Ansu Fati celebra gol en Elx / Foto: EFE - Biel Aliño
Ansu Fati/ Foto: EFE

Una cosa que finalment no va passar, sent eliminats en semifinals de la Copa del Rei contra l'etern rival, i humiliats, ja que el resultat final va ser de zero a quatre. I lluny d'aprofitar l'oportunitat i deixar algun detall destacable, l'internacional espanyol va tornar a passar completament desapercebut. No se li recorda cap jugada de perill, i pràcticament es pot dir que va estar 'passejant-se' sobre el terreny de joc.

De manera que això no ha fet més que donar força al pla que Joan Laporta i Mateu Alemany tenen amb el '10', que és donar-li sortida. En el Camp Nou tenen decidit col·locar-lo en la llista de transferibles de cara al mercat estival, i creuen els dits perquè puguin rebre una oferta prou interessant. Es conformarien amb una quantitat propera als 40 milions d'euros, i Jorge Mendes ja s'ha encarregat d'oferir-lo a altres conjunts.

La desil·lusió que existeix amb Ansu és terrible, ja que ja han assumit que mai no podrà convertir-se en l'estrella mundial que prometia en els seus inicis. Les lesions i la falta de regularitat l'han llastat, fins a convertir-se en un dels grans mals de cap del Barça. Així que és un dels elegits per fer caixa, i obtenir una quantitat interessant d'ingressos, que servirien per equilibrar les finances, i poder rebaixar la massa salarial, que és preocupantment elevada.

I és que l'ex del Sevilla no cobra precisament una fitxa reduïda, després de la seva renovació, fa dos anys.

Fati, amb un sou de 12 'quilos' per campanya

12 'quilos' per campanya és el que actualment percep Fati, una quantitat que és desproporcionada per un futbolista que no surt de la banqueta, i que en les grans cites gairebé no té presència. Xavi no li ha demostrat confiança en cap moment, i el millor per a tothom és divorciar-se.

Tampoc no van ajudar en absolut les paraules de Bori Fati, el pare d'Ansu, a la Cadena Cope.