Cada vegada sembla més clar que Mohamed Salah està vivint el seu últim any al Liverpool. Encara que continua rendint a un molt bon nivell, i es manté com la referència ofensiva de l'entitat anglesa, el jugador creu que ha arribat el moment de dir adeu. A l'estiu ja es va plantejar una sortida per acceptar alguna de les ofertes que va rebre de l'Aràbia Saudita, i el 2024 tindria decidit forçar el seu comiat per abandonar Europa.

Mohamed Salah

Jürgen Klopp ha intentat convèncer-lo perquè es quedi i continuï engrandint la seva llegenda en Anfield, on serà recordat com un dels futbolistes més importants de la història de la institució. Però res no ha servit perquè el fenomen egipci vulgui ampliar el seu actual contracte, que finalitza el 2025. Desitja canviar d'aires, ja amb 32 anys, l'edat que tindrà al juny, i després d'haver conquerit absolutament tots els títols possibles a nivell nacional i internacional.

I el buit que deixarà a Merseyside serà gairebé impossible d'omplir, motiu pel qual ja han iniciat la recerca d'un crac que pugui tenir un impacte similar al que té l'ex de l'AS Roma, el Chelsea, la Fiorentina o el Basel. I una opció que agrada molt a l'entrenador alemany és la que té com a protagonista al seu compatriota Leroy Sané, que ha recuperat la seva millor versió de la mà de Thomas Tuchel, defensant els colors del Bayern de Munic.

Leroy Sané

Han hagut de passar tres anys des de la seva tornada a la Bundesliga perquè novament puguem veure al 100% a l'extrem de 27 anys, que ha disputat pràcticament tots els minuts, i s'ha convertit en el millor soci per a Harry Kane. Els nou gols i les nou assistències que acumula entre totes les competicions són unes estadístiques simplement sensacionals, i que han provocat que els 'reds' l'elegeixin com a successor de Salah.

Amb els diners que esperen obtenir pel comiat del nord-africà, Klopp confia a poder tancar la tornada del germanofrancès a la Premier League, on ja va passar diversos anys a les files del Manchester City de Pep Guardiola.

100 milions d'euros, l'oferta que realitzarà el Liverpool

100 milions d'euros és l'oferta que prepara el Liverpool per poder fer caure la resistència que oferiran en el Allianz Arena, i fer-se amb els serveis de Sané, qui també queda lliure en poc més de 12 mesos, i fins al moment no ha firmat res.

Acceptarà el Bayern aquesta proposta?