El Mundial de Qatar va ser un escenari immillorable perquè el món del futbol posés els ulls sobre futbolistes que potser no tenien gaire ressò en els últims mesos, però que aquest torneig els ha revalorat perquè s'han posat les piles o han ofert un rendiment més alt que l'habitual. És innegable que, a la selecció campiona, l'Argentina, hi ha d'haver jugadors de talla mundial.

L'albiceleste va ser el millor combinat d'aquesta edició, tot i la joventut de molts futbolistes. Semblava que feia molts anys que jugaven junts. Està clar que Leo Messi va ser l'autèntica figura de l'equip, però la Copa del Món va mostrar que els argentins tenen diversos jugadors que estan a un pas de convertir-se en cracs mundials.

Enzo Fernández Argentina Mundial / Foto: EFE - Noushad Thekkayil
Enzo Fernández disputant un partit del Mundial amb l'Argentina / Foto: EFE - Noushad Thekkayil

Florentino Pérez es fixa en Enzo Fernández

Enzo Fernández va ser un dels futbolistes més destacats dels argentins. Actualment al Benfica, el migcampista es va consolidar com a titular a les ordres de Lionel Scaloni, al costat de Mac Allister i De Paul. Fins i tot es va estrenar com a golejador en una Copa del Món. Un jugador imprescindible perquè l'Argentina acabés guanyant el Mundial, derrotant a França a la final.

El club portuguès té clar que no podrà retenir Enzo durant molts anys. De fet, el Benfica va eliminar a la Juventus de la present Champions League, a més de posar pressió a un dels favorits per guanyar la competició, el PSG. I segons el diari Sport, ja són dos clubs que li van al darrere: el Reial Madrid, encapçalat per Florentino Pérez, i el Liverpool.

Enzo Fernández Benfica / Foto: Álvaro Isidoro - Atlantico Press
Enzo Fernández, jugador del Benfica / Foto: Álvaro Isidoro - Atlantico Press

El Benfica es vol fer ric venent Enzo

Després de treure un gran rendiment econòmic de Darwin Machís, el Benfica vol tornar a protagonitzar una operació milionària per un jugador, en aquest cas, per Enzo Fernández. De fet, el Liverpool, que ja va fer una potent inversió per Machís, torna a posar els ulls a Lisboa. Segons la citada font, els portuguesos demanen 120 milions d'euros, que és la clàusula que té el jugador, afegint que els anglesos suposadament ja li van fer una oferta, però de 100 milions.

Això només ha fet que començar i els reds ja saben que hauran de competir contra un Florentino que no posa mai les coses fàcils. El Mundial de Qatar ha posat Enzo en el punt de mira dels clubs més potents del món i el més probable és que abandoni el Benfica el pròxim estiu, i els destins que guanyen possibilitats són Madrid i Liverpool.