la xarxa patrocini petit

L’Unilever Viladecans és el nou campió de Copa Catalunya femenina de bàsquet. L’equip del Baix Llobregat es va adjudicar el títol aquest cap de setmana a Igualada en la Final a 4 de la màxima categoria del bàsquet català. Victòria del Viladecans contra el CityLift GEiEG Uni Girona per un ajustat 56 a 53 en la final. Els dos finalistes, ara, lluitaran per l’ascens a Lliga Femenina-2.

En les semifinals al Complex esportiu Les Comes, a Igualada, el BFM Viladecans es va imposar a l’EKKE CB Lleida per 66 a 55, mentre que el GEiEG Uni Girona va superar el Basket Almeda per 61 a 54. En la lluita pel tercer lloc final, les lleidatanes van superar les de Cornellà (57-54).

La Final a 4 de Copa Catalunya femenina es va poder seguir en directe a través de les televisions locals i en streaming a la plataforma XALA! Una temporada més, La Xarxa de Comunicació Local ha apostat per oferir setmanalment partits de la màxima categoria catalana, tant en categoria femenina com masculina.