la xarxa patrocini petit

La Federació Espanyola i la Federació Catalana de tennis de taula han anunciat de manera oficial que la ciutat de Tarragona serà la seu dels propers Campionats d’Espanya des de la categoria prebenjamí fins a Veterans. La seu de la cita, on participaran uns 1.500 esportistes, es jugarà del 15 al 30 de juny al Palau d’Esports Catalunya, que es va inaugurar pels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Durant quinze dies, la capital tarragonina serà l’epicentre estatal d’aquest esport, que està creixent i molt a la demarcació tarragonina, tant en quantitat com en qualitat. A nivell femení, el CTT Ganxets de Reus, amb Joan Carles Virgili al capdavant, podria donar en un futur el salt a la Superdivisió femenina amb el Vermuts Miró Reus.

En categoria masculina, el màxim exponent absolut és el Gimnàstic de Tarragona que juga a Primera Nacional, on també competeix el Club Tennis Taula La Selva.

El 2016, Reus va ser la seu del Campionat d’Espanya de Veterans, categoria on a terres tarragonines destaca Jaume Querol o Josep Pajuelo. A Tarragona, a més dels Veterans, on cal esmentar que a Catalunya hi ha més de 1.000 llicències en aquesta categoria per a majors de 40 anys, jugaran els prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, juvenils, sots-23, a més de la competició adaptada.

Tarragona ciutat ja va ser la seu d’uns Campionats d’Espanya de tennis de taula a principis de la dècada dels 90 on es va celebrar la competició infantil i juvenil on van participar jugadors molt destacats que han triomfat en aquest esport com el català Dani Torres. Torres, amb una llarga i exitosa trajectòria, és actualment un dels responsables tècnics de tennis taula al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès.