la xarxa patrocini petit

La selecció espanyola masculina d’hoquei sobre patins s’enfrontarà al vencedor del duel entre Colòmbia i Suïssa en els quarts de final dels World Roller Games Barcelona. El duel per accedir a les semifinals i lluitar per les medalles es jugarà demà al Palau Blaugrana.

El combinat estatal va tancar la fase de grups, ja amb la primera plaça assegurada anteriorment, amb una còmode victòria per 6-2 sobre Angola al pavelló Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú. Ignacio Alabart, en dues ocasions, i Ferran Font, Jordi Adroher, Toni Pérez i Pau Bargalló van ser els golejadors.

Pel que fa a la competició femenina d’hoquei sobre patins, el rival d'Espanya als quarts de final de demà al Palau Blaugrana serà Alemanya, mentre la resta d’emparellaments de quarts seran Xile-Portugal, França-Itàlia i Suïssa-Argentina.

Cada dia a les televisions locals i en streaming a www.laxarxa.cat teniu un programa especial de resum amb el bo i millor dels Roller Games Barcelona. 'Directes als Roller', conduït per la periodista de La Xarxa, Anna Freixa. Dues hores d'actualitat, de 21h a 23h amb resums, entrevistes i connexions en directe amb les retransmissions que s'estiguin produint en aquell moment.