la xarxa patrocini petit

L’HC Sant Just es va proclamar de manera brillant, aquest cap de setmana, nou campió de la Lliga de Nacional Catalana masculina d’hoquei sobre patins assolint el desitjat ascens l’OK Lliga Plata. L’equip de Ferran Pujalte va aconseguir el títol i l’ascens després d’obtenir una èpica victòria per 4-2 sobre el Piera en el tercer i definitiu partit de la final del play-off disputat en un Pavelló de la Bonaigua ple de gom a gom.

Els de Sant Just Desvern, que tenia la important baixa per sanció de Borja López, es va avançar en el marcador amb un gol de Pau Vilà. Es va arribar al descans amb l’1-0 favorable als del Baix Llobregat després que els dos porters, Carlos de Sousa (Sant Just) i Jaume Arnau (Piera), estiguessin molt encertats fent aturades de mèrit.

A la represa, només començar el visitant Marc Gumà va empatar el partit i minuts després Marc Muntané va avançar al Piera en el marcador. L’alegria dels de l’Anoia va durar poc amb el gol de l’empat de Fede Hinojal.

El duel decisiu va entrar en una fase plena d’emoció, amb oportunitats a les dues porteries. A marca de 7 minuts per acabar el partit, el capità de l’HC Sant Just Josep Grima va fer el 3 a 2. El Piera va tenir l’oportunitat d’empatar, però sense encert. I a les acaballes Joan Pujalte va fer el 4-3 definitiu. Els de Sant Just Desvern van celebrar amb la seva afició un títol guanyat amb molt esforç i treball i l’ascens a OK Plata.