la xarxa patrocini petit

El CB Artés és l’únic equip dels dos grups de la Copa Catalunya masculina de bàsquet que ha guanyat tots els partits. El conjunt del Bages, líder destacat del grup 2 de la màxima categoria catalana, ha aconseguit vuit victòries consecutives i té un partit pendent, a priori assequible, contra el Castellbisbal. Aquest cap de setmana es va imposar a domicili al BasquetPia Sabadell per 66 a 78 després d’un parcial de 12 a 31 al darrer quart. Per darrere de l’Artés, hi ha el Sant Cugat i el Cerdanyola, amb un balanç de set victòries i dues derrotes.

A la part baixa de la classificació amb dos partits guanyats, hi ha el Reus Ploms Salle, el Tàrrega i el Castellar. Els de Castellar del Vallès van perdre a casa contra l’AESE per 50 a 62, mentre que els reusencs van guanyar a Ripollet i els lleidatans van cedir contra un Cerdanyola en ratxa.

I en el partit que vau poder viure en directe a les televisions locals i en streaming a la plataforma XALA!, el Castellbisbal es va endur la victòria de la pista de l’Alpicat lleidatà per 71 a 77 amb Adrià Camprubí com a màxim anotador.

Al grup 1 de Copa Catalunya masculina, el Lluïsos de Gràcia, amb un partit menys, és el dominador del grup amb un balanç molt positiu de 7-1. Suma dues derrotes, i també té un partit menys, el Vive El Masnou Basquetbol. Amb tres duels perduts, se situen l’Horta, el Mollet B, el Granollers i el CEB Girona.