la xarxa patrocini petit

Quim Fontané, del Club Piragüisme Salt-Ter, s’ha classificat per als quarts de final en la primera prova del Campionat del Món de caiac d’estil lliure que se celebra a Sort, a la comarca del Pallars Sobirà. Per ser als quarts de final, Fontané va realitzar una molt bona primera ronda, però en la segona ronda va sortir de l’onada en el moment clau, fet que el va penalitzar en la puntuació. Després d’entrar a quarts, l’objectiu de Fontané és arribar a la final de dissabte i un cop a la final donar-ho tot per guanyar de nou el títol de campió del món. 

Quim Fontané ha estat vinculat al piragüisme des que tenia 9 anys, però la seva passió per la modalitat d’estil lliure no va arribar fins al 2004, quan Sort va acollir el Campionat d’Europa d’aquest disciplina i on va participar per primera vegada un palista del club Salt-Ter.

Des d’aquell moment, Quim Fontané ha lluitat per a convertir-se en el millor del món, fita que va aconseguir el 2017 a San Joan (Argentina), fent així realitat el seu somni d’infantesa. Fontané ha estat tres vegades campió d’Europa, els anys 2010, 2012 i 2016, i finalista en el Mundial del 2015.