la xarxa patrocini petit

El patinador italià Luca Lucaroni és sens dubte una de les grans estrelles de la disciplina de patinatge artístic que participarà en els World Roller Games Barcelona 2019. Lucaroni campió del món individual els tres últims anys i des de 2014 en la modalitat de parelles amb Rebecca Tarlezzi, afronta la cita de Barcelona amb tranquil·litat, confiat en les seves possibilitats, tot i saber que serà el rival a batre i que haurà de treballar durament per fer més gran un palmarès que el situa en el top mundial.

L’esportista nascut a Perugia té molt clar que “serà molt difícil tornar a guanyar el Campionat del Món, tan individual com per parelles, però estic preparat per lluitar al màxim i aconseguir-ho. Vinc amb bones sensacions i espero tornar a triomfar".

Lucaroni assegura que actuar al Palau Sant Jordi suposa un estímul per a ell per la majestuositat del recinte i la calor que transmeten els aficionats espanyols. "Mai he actuat a Barcelona, però aquesta és una de les meves ciutats preferides. En canvi, sí que ho he fet a Reus, al Mundial de 2014 quan encara era júnior, i guardo molt bons records per l'afecte de l'afició. Aquest pavelló és impressionant i segur que s’omplirà. Actuar davant tant públic serà una motivació extra per fer-ho el millor possible".

Cada dia a les televisions locals i en streaming a www.laxarxa.cat teniu un programa especial de resum amb el bo i millor dels Roller Games Barcelona. 'Directes als Roller', conduït per la periodista de La Xarxa, Anna Freixa. Dues hores d'actualitat, de 21h a 23h amb resums, entrevistes i connexions en directe amb les retransmissions que s'estiguin produint en aquell moment.