la xarxa patrocini petit

El Palautordera Salicrú rep aquest diumenge la visita del Novadmin Lleida Pardinyes a la Lliga Catalana femenina d’handbol. Un partit, entre les vallesanes i les lleidatanes, que servirà per mesurar les forces de dos grans equips. Les locals han demostrat molta regularitat i les visitants han tingut una progressió inqüestionable des que va començar la competició domèstica.

El Palautordera ocupa la quarta plaça a la classificació i, en la darrera jornada, va perdre a casa contra el líder, l’Associació Lleidatana per 22 a 25. D’altra banda, el conjunt de Segrià es van endur la victòria de la pista del Cardedeu per un ajustat 24 a 26.

El partit d’‘Handbol en joc’ entre el Palutordera Salicrú i el Novadmin Lleida Pardinyes es podreu viure diumenge (18 h) a les televisions locals i en streaming a la plataforma XALA! La plataforma www.xala.cat retransmetrà dos partit addicionals de Lliga Catalana femenina, també diumenge a les 18 h: Granollers Atlètic - Sant Vicenç Bar Mi Casa i Vilanova del Camí - Canovelles.