la xarxa patrocini petit

L’onzena OK Lliga Femenina de la història es decidirà amb un duel directe a la darrera jornada del campionat. I serà la primera vegada que passi. El Generali HC Palau i el CP Manlleu afronten la setmana decisiva de la competició domèstica arribant a la darreta data empatats a 67 punts. Diumenge (13h) a Palau-Solità i Plegamans es decidirà el nou campió en un enfrontament apassionant i que promet molt entre vallesanes i osonenques.

El Generali Palau en té prou amb un empat perquè en la primera volta va guanyar a la pista de les manlleuenques per 1 gol a 2. A les d’Osona, que busquen el primer títol a l’OK Lliga femenina després de dos subcampionats, només els val la victòria. La primera i única Lliga que ha guanyat l’equip del Vallès, l’any 2015, també va ser en la darrera jornada on depenia d’ell mateix, però sense enfrontar-se al Voltregà, que va acabar segon. El 2010, el Cerdanyola també va aixecar la copa de campions en l’última jornada.

El Gijón ha estat el campió de les dues últimes edicions de l’OK Lliga Femenina a falta d’una i dues jornades, respectivament. El CP Voltregà, que ha conquerit cinc títols, també ho va fer abans de la darrera data. Al igual que el Biesca Gijon l’any 2009 en la primera edició.