la xarxa patrocini petit

Aquest matí s’ha fet l’acte de presentació del campionat de Catalunya absolut de pàdel. Ja estan en marxa les fases eliminatòries de la competició des de diumenge passat, però serà aquest cap de setmana quan es jugaran les semifinals i les grans finals. Serà una oportunitat excel·lent per veure en acció els especialistes de l’esport de moda.

La XXVII edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband, que se celebra a les instal·lacions del Polo barceloní per quart any consecutiu, registra una participació de rècord: s’hi han inscrit 344 parelles. 690 participants lluitaran per aconseguir el títol en les diverses categories. En total, hi haurà 278 parelles masculines i 67 de femenines. Entre elles, la que formen la canària establerta a Sant Cugat Marta Marrero, la número 1 del món i la jugadora de Berga Sara Pujals, que entraran divendres en competició.

El president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernández, ha destacat que sobretot en la categoria femenina «la qualitat de les participants permetrà que es visquin partits que podrien ser les semifinals o la final d’una prova del World Padel Tour».

En la jornada d’ahir es van haver d’ajornar alguns partits a causa de la pluja, però s’han anat ajustant els horaris i les pistes per continuar avançant en la competició. Dissabte es disputaran les semifinals, mentre que les finals es jugaran aquest diumenge a partir de les 10 h.

L’any passat la màxima competició catalana va coronar Cristina Bala i Nicole Traviesa en categoria femenina i Enric Sanmartí i Gerard Company en la masculina.

Coincidint amb el Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband, la Federació Catalana de Pàdel ha organitzat el Primer Congrés del Pàdel Català. Serà una jornada gratuïta amb el pàdel com a protagonista i amb diferents ponències que analitzaran aquest esport. El congrés se celebrarà divendres a la tarda.