la xarxa patrocini petit

Ja coneixem els nous campions de Catalunya d’handbol platja després de la final del Circuit Català celebrat a Castelldefels. En categoria sènior, els grans triomfadors van ser l’ARHS La Roca, en categoria masculina, el BHC PLAN-B, en la competició femenina. I en la categoria juvenil, en nois victòria pel BHC PLAN-B i en noies per l’Handbol Platja Granollers.

A la gran final de Castelldefels van competir un total de 95 equips i més de mil jugadors de les categories sènior, juvenil, Cadet, Infantil i Aleví, tant masculí com femení. Un total de 131 partits de fase de grups i 63 partits de fase eliminatòria (194 en total). El Torneig es va disputar en 7 pistes a la platja d’Iguana Chiringuito.

A més, els partits de les finals juvenils i sèniors van ser retransmesos en directe per la plataforma XALA. Com ja va ocórrer l’estiu del 2016, el campionat es va realitzar a Castelldefels sent la seu de la fase final del Tour Català d’handbol platja, organitzat per la Federació Catalana d’Handbol, després d’haver passat per Gavà, Calella i Mataró.