la xarxa patrocini petit

Victòria del Sant Vicenç B contra l’Ascó en una nova i interessant jornada a la Lliga Catalana femenina d’handbol. L’equip del Baix Llobregat va capgirar l’avantatge de cinc gols de les tarragonines a la primera part per endur-se el triomf (33-30). Després d’aquesta victòria, el conjunt vicentí s’ha situat setè amb sis punts i l’Ascó és dotzè, amb quatre.

Tot plegat en una jornada en què l’Associació Lleidatana va perdre la imbatibilitat en caure a la pista de La Roca per un ajustat 22 a 20. Les lleidatanes i les vallesanes estan empatades a deu punts al capdamunt de la classificació. Les roqueroles han guanyat quatre partits i n’han empatat dos, mentre que les del Segrià han guanyat cinc partits i n’han perdut un.

És tercer a la classificació, a un punt, el Granollers Atlètic, que es va desfer del Vilanova del Camí (29-24). També va ser interessant el duel que es va viure al pavelló del carrer de Bocaccio de Sabadell entre l’OAR Gràcia i el Palautordera Salicrú amb triomf visitant (20-23).