la xarxa patrocini petit

Blanes va centrar l’atenció dels esportistes més arriscats d’arreu de Catalunya durant el passat cap de setmana a través del VIII Triatló Vila de Blanes disputada ahir. Aquesta disciplina, que cada cop compta amb més adeptes malgrat la seva duresa, va portar al municipi on comença la Costa Brava 427 atletes, repartits en les diferents categories incloses.

En la categoria masculina, el podi del Triatló Vila de Blanes el van encapçalar Jordi Garcia, del CN Badalona, amb un temps total de 52’32 minuts; seguit en segon lloc per Guillem Montiel, del CN Minorisa (53’06 minuts); i en tercera posició per Ibrahim Tupac, del CET Distance (53’24 minuts).

Per la seva banda, al graó més al del podi en categoria femenina va poujar per segona edició consecutiva Laura Gómez, del CMG Ferrer Hotels, que va invertir 1 hora amb 4 segons. La segona posició final va ser per a Carla Domínguez, del Fasttriatlon-CN Montjuic, amb un registre d’1 hora, 1 minut i 2 segons; i finalment el tercer lloc el va guanyar Maria Casals, del Club Natació Barcelona, que va cobrir les tres proves en 1’01’49 hores.

Triatló Blanes Foto Ajuntament de Blanes

Sortida al mar per nedar els 750 metres del Triatló de Blanes en categoria absoluta | Ajuntament de Blanes

Des de l’organització, el Club Triatló Blanes amb el suport de diferents departaments de l’Ajuntament de Blanes, es va fer una valoració i un balanç molt positiu. Respecte el canvi de data, ja que habitualment el triatló se celebrava a la primavera, pels volts de Sant Jordi, però diversos contratemps van obligar a ajornar l’edició de l’any passat -que havia de ser la vuitena- fins aquest any, i per això l’èxit de la jornada d’ahir va ser molt ben rebut per la gran família del Club Triatló Blanes.