la xarxa patrocini petit

El director esportiu de l’Hospitalet Jonathan Risueño ha estat l’escollit pel Centre d’Esports l’Hospitalet per agafar el relleu del destituït Xavi Molist. Risueño baixa dels despatxos a la banqueta per dirigir l’equip riberenc, amb l’objectiu de quedar campions del grup 5 de Tercera Divisió i jugar l’eliminatòria de campions.

Risueño porta tres temporades a l’Hospitalet com a responsable de l’àrea esportiva. Com a entrenador ha dirigit equips de categoria regional com el Callosa Deportiva valencià i el Molinar mallorquí. Com a futbolista, el davanter valencià va jugar, entre d’altres, al Palafrugell i al Castelldefels. Anteriorment havia provat fortuna als filials del Valladolid i el Sevilla.

L’Hospitalet és el tercer classificat al grup català de Tercera Divisió per darrere del Prat i el Llagostera. Els riberencs tenen un punt menys que els potablava i tres menys que els del Gironès. Els tres equips mantenen una lluita molt aferrissada per la primera posició final que dona dret a jugar l’eliminatòria de campions per pujar a Segona B.