la xarxa patrocini petit

El Centre d’Esports l’Hospitalet va caure en la pròrroga contra el Granada de Primera Divisió en un partit vibrant que va tenir tots els ingredients: gols, futbol d’atac, polèmica i comunió entre la graderia i l’equip. El 2 a 3 final deixa fora de la Copa els de Jonathan Risueño i classifica els andalusos.

La pel·lícula del partit va tenir un guió mogut. L’Hospi va marcar el primer gol al minut 11, quan Ton Ripoll va controlar amb l’esquerra una pilota a l’àrea i va etzibar una rematada imparable per al porter dels andalusos. I a l’últim minut de la segona part, un córner llaçat per Canario el va rematar al primer pal Diego Martínez per posar el 2 a 0 al marcador. La Feixa Llarga va embogir veient que era factible eliminar un equip de Primera. Al descans, el tècnic del Granada ja va fer un canvi ofensiu i al minut 52 hi va haver la jugada clau del partit. El jugador de l’Hospi Adrià Parera va cometre un penal sobre Ramos. L’acció va suposar la segona groga per al jugador català. El mateix Ramos va transformar la pena màxima i va col·locar el 2 a 1 al marcador. El Granada va anar a més amb superioritat numèrica i va empatar al minut 79 amb gol de Roberto Soldado. Amb el 2 a 2 es va arribar al final del temps reglamentari i es va anar a la pròrroga. Sis minuts després, Ramos, de cap, va marcar el 2 a 3 definitiu, que va deixar l’Hospi sense Copa.

També va caure ahir l’Andorra de Gerard Piqué, tot i que hi va haver emoció fins a altes hores de la nit. Es van avançar els de Gabri en la primera part amb gol de Keita i va empatar el Leganés en la segona mitjançant Carrillo. Amb l’empat es va arribar al final del partit i en la tanda de penals els madrilenys van superar l’eliminatòria.

Avui serà el torn per al Badalona, que rebrà l’històric Oviedo, ara a Segona Divisió. L’enfrontament començarà a les 18 h i es jugarà al Municipal de Badalona. Els de Manolo González han reaccionat després d’un mal inici de Lliga i ara encadenen dues victòries i encaren amb optimisme l’eliminatòria, que es decidirà avui a partit únic.

Demà dijous es jugaran la resta de partits de Copa amb presència catalana. El Lleida rebrà l’Espanyol, el Nàstic jugarà al Nou Estadi amb l’Olot, el Cornella rebrà a l’Oriola, el Girona es desplaçarà a Linares i el Llagostera jugarà com a local contra l’Haro Deportivo.