la xarxa patrocini petit

Tres equips opten a conquerir l’OK Lliga femenina aquesta temporada, però només un depèn de si mateix. És el Generali HC Palau, líder en solitari de la competició amb 51 punts i un partit més que els seus perseguidors i rivals, el CP Manlleu i el Telecable Gijón, els dos amb 46 punts.

En la darrera jornada, el Gijón es va imposar al Manlleu per 3 gols a 2. El Palau ha de jugar contra asturianes i osonenques. Dissabte a les 20h reben el Telecable en una nova final per la lluita pel títol de Lliga. I en la darrera jornada del campionat s’enfrontarà al CP Manlleu,  però hi ha l’opció ara mateix que l’OK Lliga femenina estigui sentenciada.

El Generali Palau està fent una temporada excel·lent, que pot ser de matrícula. Les de Palau-solità i Plegamans ja saben què és guanyar una Lliga, va ser la temporada 2014/2015. Quatre anys després tenen l’objectiu i la il·lusió de repetir i són conscients que depenen d’elles mateixes per fer-ho.

En una jornada on el Palau va guanyar a la pista del Cuencas Mineras per 0-14 i el CP Voltregà va empatar contra el CityLift Girona (3-3). El Vila-sana, quart a la classificació, va derrotar el Bigues i Riells per 3 a 1. Qui també va guanyar és el Reus Deportiu contra el CP Vilanova (10-5).