la xarxa patrocini petit

L’Handbol Sant Quirze ha obtingut el bitllet per a la fase decisiva per aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor Femenina. Després de ser el millor del seu grup en la lliga regular a Plata, aquest cap de setmana ha certificat la classificació per optar a pujar a la màxima categoria.

Amb un pavelló de Sant Quirze del Vallès ple de gom a gom, les jugadores de Dolo Martín es van imposar a l’Oviedo per 26 gols a 25. En el partit d’anada d’aquesta eliminatòria, les catalanes ja havien guanyat a terres asturianes per 20 a 25.

Sant Quirze Foto Handbol Sant Quirze

L’entrenadora del Sant Quirze Dolo Martin va ser mantejada per les seves jugadores | Handbol Sant Quirze

Serà la primera vegada en la seva història que l’equip vallesà jugui una fase d’ascens a Divisió d’Honor Femenina. Els seus rivals seran les amfitriones del Salud Tenerife, el Logronyo Sporting La Rioja i el Vino Doña Balonmano Bolaños de Castella La Manxa.

La fase d’ascens a Tenerife es jugarà del 24 al 26 de maig. Les santquirzenques s’estrenaran contra el Logronyo La Roja divendres 24 (17h), l’endemà jugaran contra el Bolaños i diumenge tancaran la competició davant el Salud Tenerife. Només el millor equip a terres canàries pujarà de categoria.