la xarxa patrocini petit

El Club Handbol Gavà és nou equip de la Divisió d’Honor Plata Femenina després de ser el millor en el grup de la fase d’ascens que s’ha disputat aquest cap de setmana al pavelló Jacme March de la població del Baix Llobregat. D’aquesta manera, l’equip gavanenc torna a la categoria de plata on va jugar-hi per última vegada la temporada 2005/2006.

Les jugadores d’Alfred Pérez han fet una temporada excepcional que han arrodonit amb l’ascens. El pavelló Jacme March es va omplir de gom a gom per donar suport a un equip que va guanyar els tres partits que va jugar. Triomf contra el Baztango Elizondo de Navarra per 29 a 16, davant l’Algemesí valencià per 21 a 19 i envers l’Ágreda (Sòria) per 29 a 21.

Handbol Foto CH Gavà

El pavelló Jacme March de Gavà es va omplir de gom a gom per donar suport a les jugadores del CH Gavà | CH Gavà

L’altre equip català que jugava la fase d’ascens, el CH Lleida Pardinyes s’ha quedat amb la mel als llavis. Dues derrotes i una victòria. El triomf va ser contra el Codema asturià per 26 a 18, mentre que les de la capital del Segrià van perdre contra el Malkaitz Burlada navarrès per un ajustadíssim 24 a 23 i davant el Basauri per 28 a 14.