la xarxa patrocini petit

‘Handbol en joc’ aposta fort per la Lliga Catalana femenina i masculina a partir d’aquest pròxim cap de setmana. Les televisions locals i XALA! us permetran seguir les 26 jornades de la temporada regular i les fases. El primer partit serà Associació Lleidatana-CH Ascó, aquest diumenge a les 18 h.

La Lliga Catalana femenina i masculina està integrada per 14 equips en cada categoria. Pel que fa als nois, el Banyoles i el Calella van mostrar una gran superioritat la temporada passada. L’equip del Pla de l’Estany va assolir l’ascens a Primera Estatal mentre que els maresmencs continuen a la categoria. Entre d’altres, haurà de competir amb La Salle Bonanova, que ha baixat de categoria, i tres equips que han pujat: el Garbí de Palafrugell, el CH Vilamajor i el CE Molins de Rei.

Pel que fa a les noies, el Gavà i el Pardinyes van ser els equips més regulars en una lliga molt igualada. Les del Baix Llobregat van pujar de categoria, però hi ha nous aspirants com la Lleidatana, que ha baixat de Plata, i els acabats d'ascendir: el Vilanova del Camí i el CE Handbol BCN Sants.

La plataforma en ‘streaming’ XALA! continuarà oferint dos partits addicionals cada jornada de la mateixa categoria. L’horari serà el mateix que el partit que emetran les televisions locals, diumenge a les 18 h. A banda dels partits de Lliga Catalana femenina i masculina, també oferirà en exclusiva les fases finals dels Campionats de Catalunya en les categories juvenil, cadet i infantil, tant masculina com femenina.