la xarxa patrocini petit

Des d’avui i fins diumenge se celebren les fases de sector del Campionat d’Espanya infantil d’handbol, tant en categoria femenina com masculina. Hi haurà 8 equips catalans, els millors de la temporada, en noies i nois. En la competició femenina competiran l’OAR Gràcia Sabadell, el CH Sant Joan Despí, l’Handbol Ascó i el CJH Mataró, , mentre que en la cita masculina hi seran la UE Sarrià, el FC Barcelona Lassa, el CH Palautordera i l’Hanbdol Bordils.

En categoria femenina, el CH Sant Joan Despí serà l’únic equip que disputarà la fase de sector a casa, davant de la seva afició. Les noies del conjunt del Baix Llobregat han quedat enquadrades en un grup de tres equips, en la primera fase, juntament amb el Mislata i el BM Roquetas.  L’OAR Gràcia Sabadell es desplaçarà fins a Castelló on, a la primera fase, tindrà un doble enfrontament amb el BM Pozuelo de Calatrava. Per la seva part, l’Handbol Ascó viatjarà a Madrid on es veurà les cares amb e el BM Parla i el BM San Servan. I el CJH Mataró jugarà, el seu sector a Navarra, un doble enfrontament BM Colores a la primera fase de la competició.

En categoria masculina, la UE Sarrià realitzarà un doble enfrontament contra l’Handbol Mata de Jonc, a la primera fase del sector que disputarà a Alcobendas. Per la seva part, el FC Barcelona Lassa viatjarà a Pamplona on, jugarà dos partits contra el CD Moncayo Corazonistas. El CH Palautordera realitzarà el desplaçament més llarg, fins a Las Palmas de Gran Canaria, on es disputarà l’accés a la fase final contra el BM Rocasa, el Colegio San Agustín i el BM Leganés. I l’Handbol Bordils jugarà el seu sector a Zarautz on s’enfrontarà al KNET Calasancio, CB Camargo i, l’amfitrió, Amenabar. El primer classificat de cadascun dels grups es classificarà a la fase final del Campionat d’Espanya Infantil, tant en categoria femenina i masculina.