la xarxa patrocini petit

El KH-7 BM Granollers C rep aquest diumenge (18 h) la visita del Canovelles. Serà un derbi vallesà més que interessant de la Lliga Catalana masculina d’handbol. Els granollerins han començat la temporada regular amb mal peu i són els últims de la màxima categoria catalana. Els canovellins, en canvi, són a la zona mitjana de la classificació i una victòria els pot situar entre els millors de la competició.

En l’última jornada, els locals van perdre a casa contra el potent La Salle Bonanova (20-33) i el Canovelles va superar l’Handbol Gavà (27-24).

Al capdamunt de la classificació de la Lliga Catalana hi ha el Terrassa amb 14 punts, seguit de l’Handbol Gavà, que en té 12. El Canovelles té vuit punts i és setè. A la zona baixa, hi ha el Cardedeu i el Calella, amb quatre punts, i el KH-7 BM. Granollers C, amb dos.

La plataforma XALA! retransmetrà dos partits addicionals de Lliga Catalana masculina, també diumenge a les 18 h: el CH Bordils-Volvo Ronda 15 Cooperativa Sant Boi i el CH Garbí-Sant Martí Adrianenc B.