la xarxa patrocini petit

Marta Garcia i Elena Biosca, en categoria femenina, i Hernán Tovar i Nico Zanotta, en masculina, es van adjudicar la sisena prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja Vichi Catalan Volei Tour que es va celebrar aquest cap de setmana a la platja del Varador de Mataró, a la capital del Maresme.

En la final femenina, Marta Garcia i Elena Biosca, que jugaven juntes per primera vegada aquesta temporada, es van desfer de Julia Bonet i Rebeca Fernández, una dupla ja consolidada, per 2 sets a 0. Bonet i Fernández van donar la sorpresa en les semifinals quan van guanyar a Ester Ribera i Lia Merteki, les actuals campiones de Catalunya, en un partit vibrant i emocionant fins a l’últim punt.

I en la final masculina, la parella formada pel veneçolà Hernán Tovar i l’uruguaià Nico Zanotta van demostrar una vegada més que quan juguen junts són imparables repetint podi com van fer a la prova disputada a Vilanova i la Geltrú. Tovar i Zanotta van derrotar Alvaro Gimeno i Òscar Aliseda, que no els van posar les coses fàcils. Tot i que el partit es va tancar amb un 2-0 al marcador, els parcials van ser molt ajustats i el públic va poder gaudir de jugades espectaculars per part de les dues parelles.