la xarxa patrocini petit

No serà ni un dia més ni un dia qualsevol, serà el dia, el gran dia. Esparreguera, municipi on es va iniciar en el tennis taula i on va viure durant molts anys Jordi Morales, prepara per demà una gran festa d'homenatge al flamant campió del món paralímpic Jordi Morales.

Un gran homenatge a Jordi Morales i a Joan Romeu, pels més de 40 anys de dedicació al Club Esportiu Tennis Taula Esparreguera. Si el CETT Esparreguera és ara mateix és el que és, és sense cap mena de dubte gràcies a la feina, l'esforç i la dedicació d’una persona com Joan Romeu.

La festa amb els reconeixements i homenatges a Romeu i Morales començarà a dos quarts de dotze del matí a la Plaça del Centre de la població del Baix Llobregat i finalitzarà al migdia. Pel Club Esportiu tennis taula Esparreguera és un dia assenyalat amb vermell i molt important per tot el que es viurà i per tot el que suposa fer un acte com el de demà. Joan Romeu ho ha estat tot al tennis de taula d’aquesta població catalana. I a més és el pare esportiu de Jordi Morales. Morales s’ha fet gran a l’Esparreguera on va començar des de ben petit a jugar a tennis taula.

Demà la Plaça del Centre s’omplirà de gent, amics, coneguts i familiars per viure un dia gran, un gran dia pels homenatges i pel club de tennis de taula d’Esparreguera, que viu el seu millor moments amb grans èxits esportius gràcies a la feina i l’esforç d’anys amb persones com Joan Romeu i Jordi Morales o Ruben Quesada i Alex Vidal.