la xarxa patrocini petit

Primera derrota del curs del Vive El Masnou al grup 1 de Copa Catalunya masculina. L’equip del Maresme, amb un inici de temporada espectacular i cinc victòries consecutives, va perdre aquest cap de setmana a la pista del Sant Josep (81-77).

El Recanvis Gaudí Mollet B, amb sis partits guanyats, és al capdamunt de la classificació. Els molletans van superar el Ripotrans Lliçà d’Amunt per només un punt de diferència (72-71) en un partidàs que es va decidir per petits detalls.

A més del conjunt masnoví, el Lluïsos de Gràcia també suma cinc victòries i una derrota. L’equip barceloní va vèncer ahir el Sol Gironès Bisbal Bàsquet per 80 a 69.

I en el partit del ‘Bàsquet en joc’ el Granollers Blockchain Bcn-Ap va derrotar el Multicapacitats Salt per un contundent 85 a 55. Els granollerins, després d’un primer quart molt igualat que va acabar amb empat a 22, van encarrilar el duel en el segon període i el van arrodonir en el darrer quart amb un gran parcial.