la xarxa patrocini petit

L’Astralpool CN Sabadell sumava 241 victòries consecutives, 12 anys sense perdre i en feia 19 (des del gener de 2001) que estava invicte a la piscina de Can Llong en partits de la Divisió d’Honor femenina. Aquestes xifres espectaculars demostren la grandesa d’un equip de llegenda com el sabadellenc. També donen més valor a la victòria d’ahir del Centre Natació Mataró per 8 gols a 10 en la cinquena jornada de la Divisió d’Honor.

Les maresmenques van dominar el primer quart del duel a Sabadell i van aconseguir un avantatge de 2 a 5. En el segon període, les jugadores de David Palma van reaccionar i, amb un 4 a 2 a favor seu, van reduir diferències fins al 6 a 7 amb què es va arribar al descans. A la represa, amb parcials de 0 a 2 (3r quart) i de 2 a 1 (4t quart), el triomf va ser per a les jugadores de Marina Zablith.

Després del triomf, el Mataró s’ha situat líder en solitari per davant del Sabadell i el Sant Andreu, el pròxim rival de les jugadores mataronines en el partit destacat del cap de setmana. Per tant, el Mataró deixa clar que aquesta temporada és candidat al títol de lliga i que vol trencar l’hegemonia del club sabadellenc.