la xarxa patrocini petit

El BUC va revalidar el títol de campió de la Divisió d’Honor Catalana femenina de rugbi en imposar-se en la final al CR Sant Cugat per 16 a 10. Va ser en una final molt disputada al camp de la Foixarda, que va presentar una entrada espectacular amb un miler d’aficionats, i que vau poder viure en directe a les televisions locals i en streaming a la plataforma XALA!.

El duel entre les barcelonines i les santcugatenques va ser molt intens, amb dues parts ben diferenciades. En la primera, el BUC va saber dominar el joc i els temps del duel. Va estrenar el marcador al minut 13, amb un cop de càstig d'Aina Trabado. Però les jugadores dirigides per Albert Casorran van refer-se i van arribar al final de la primera part amb un 11-5 que ho deixava tot obert per a la represa.

Després d'una primera part de color negre, la davantera del Sant Cugat va imposar la seva llei a la segona i va ser capaç d'escurçar la diferència en el marcador, però immediatament després el BUC va recuperar la pilota per trenar una jugada ràpida que Andrea Figueras va plantar al costat de la bandera. Amb el 16 a 10 i més d'un quart d'hora per disputar, el Sant Cugat va intentar una vegada i una altra anotar l'assaig transformat que li hauria permès donar la volta al marcador, però la defensa de les Panteres ho va impedir.