la xarxa patrocini petit

El Borges Vall i el Balaguer Villart Logístic van revalidar aquest cap de setmana el títol de campió de Catalunya per equips, en categoria masculina i femenina, respectivament. L’equip de la capital de Les Garrigues, un dels equips destacats de la Superdivisió, van ser molt superiors els seus rivals. El Quadis CN Mataró va ser el subcampió i el Termotur Calella va ocupar la tercera posició. I el conjunt de La Noguera va tornar a conquerir el català per equips femenins per davant del Suris Calella i el Girbau Vic. En la prova d’equips adaptat, el millor va ser el duet format pel TT L’Hospitalet i el CETT Esparreguera.

En individual femení, la jugadora andalusa Ana Garcia (Girbau Vic TT). La palista que entrena al CAR de Sant Cugat es va imposar a Jana Riera (Tramuntana Figueres) en la final. En homes, enèsim títol per al vilanoví Marc Duran (Borges), que va superar en la final al seu company d’equip, l’igualadí Joan Masip. Els semifinalistes va ser Marc Miró (Calella) i Xavi Casadevall (Esparreguera). I en la categoria adaptada, la victòria va ser per Edgar Mataró (CETT Esparreguera) per davant de Ricard Sabio (TT L’Hospitalet), Ramon Lacambra i Joaquim Azcon.

Tennis taula català individual femení FCTT

La jugadora del Girbau Vic Ana Gracia es va adjudicar el títol individual femení en la prova celebrada a Calella | FCTT

En dobles femenins, les palistes del Tramuntana Figueres Mireia Balanzó i Jana Riera es van fer amb el títol català absolut. I en la categoria masculina, la victòria final va ser per Joan Masip (Borges) i Armau Pons (CN Mataró).

El Campionat de Catalunya absolut posa el punt i final a la temporada en categoria sènior. La propera gran cita de tennis de taula serà el Campionat d’Espanya, des de veterans fins a prebenjamins, que es farà a Tarragona del 15 al 30 de juny.