la xarxa patrocini petit

L’Astralpool Sabadell va perdre contra l’Orizzonte de Catània per 11 a 13 en el final de la Supercopa d’Europa femenina de waterpolo, que es va jugar ahir a la piscina de Can Llong del Club Natació Sabadell. La graderia va presentar una entrada excepcional, plena de públic que no es volia perdre la cita.

Les italianes, amb un parcial d’1 a 6 en el segon quart, es van avançar amb el 2 a 9 amb què es va arribar al descans. Les sabadellenques van reaccionar en el tercer quart amb un 6 a 2 favorable que hauria pogut facilitar la remuntada. Però, tot i haver guanyat en el darrer període, l’encert va ser insuficient per a la gran èpica.

Després de la derrota contra les italianes, les jugadores de David Palma han de passar pàgina per centrar-se en l’Eurolliga, perquè en defensen el títol. Aquest divendres, a Sabadell, comença la fase de grups de la màxima competició continental per a les vallesanes.

Els rivals del CN Sabadell a Can Llong, des de divendres i fins diumenge, són l’UZSC Utrech, el SIS Roma i l’UVSE de Budapest. L’equip hongarès està preparant aquesta cita a Catalunya i s’entrena a la piscina del CN Mataró.