la xarxa patrocini petit

L’Astralpool Club Natació Sabadell continua al capdamunt del waterpolo femení. Les jugadores que dirigeix David Palma han aixecat un nou títol després d’assolir l’onzena Copa Catalunya. És la primera competició del nou curs per veure el nivell dels diferents equips catalans després de les múltiples novetats de fitxatges que hi ha hagut aquest estiu.

En la final d’ahir al CN Montjuïc, el Sabadell va derrotar el Mediterrani per 13 a 10. El primer quart va ser de domini barceloní i en el segon el Mediterrani va saber mantenir l'avantatge d’un gol. A la represa, les sabadellenques van sortir molt endollades i, amb un parcial de 5 a 1 favorable, van capgirar el marcador, que van saber mantenir fins al final.

En les semifinals de divendres, l’Astralpool Sabadell va superar el CN Mataró per un ajustat 15-14. Les mataronines van guanyar el Sant Andreu per 14 a 9 en la lluita pel tercer i el quart lloc. Les andreuenques havien cedit contra el Mediterrani en les semifinals.