la xarxa patrocini petit

La jugadora del CT Barcino Anna Godes Hospital és una de les millors palistes de la història del tennis de taula català i estatal. Després dels Jocs Olímpics de Barcelona’92 i havent guanyat tot i més, es va retirar amb només 24 anys després de 7 títols consecutius de Campiona d’Espanya individual absoluta. El seu palmarès abans de penjar la pala és realment espectacular, tant a nivell individual, en dobles i en equips defensant la samarreta del Barcino, club en el qual es va iniciar i en el Club de 7 a 9 de Barcelona.

Més de 25 anys després i ja com a veterana ha tornat a la competició, a viure i gaudir de les sensacions que dona jugar campionats, pujar al podi i guanyar títols. L’any passat a Pontevedra i ara recentment a Tarragona, Godes s’ha proclamat campiona d’Espanya de Veterans en categoria femenina. Al Palau d’Esports Catalunya, escenari dels Jocs Mediterranis de Tarragona d’ara fa un any, Godes va derrotar en la final a Svetlana Skobkina (Ganxets de Reus). La barcelonina es va emocionar i molt. Llàgrimes en el seu rostre en el moment que tornava a conquerir un títol.

Anna Godes, que porta el tennis taula a la sang i al cor, és la filla de Nacha Hospital, que també té un currículum que fa vertig. En els seus primers anys al CT Barcino, el pare del reconegut Sergi Bruguera li va comentar que s’havia de plantejar jugar a tennis, però Godes va escollir el tennis de taula i està molt orgullosa d’aquesta decisió.