Segona Divisió | Almeria - Girona: Resultat, resum i gols

Almeria 1
-
Girona 2
21:01

CRÒNICA | El Girona guanya l'Almeria i ja és a la final del play-off d'ascens (1-2)

El Girona ja és finalista del play-off d'ascens a Primera Divisió. El conjunt gironí ha guanyat l'Almeria (1-2) gràcies als gols de Samu Sáiz al principi del partit i de Cristhian Stuani a les acaballes. Tanmateix, no ha estat un partit tan fàcil com el de l'anada, ja que els andalusos han plantejat un joc molt més madur i molt més valent que els ha servit per marcar el gol de Lazo i per posar contra les cordes l'equip de Francisco Rodríguez en alguns moments. Tot i això, no els ha servit per capgirar l'eliminatòria i posen punt final al seu play-off i a la seva temporada.

gol samu saiz girona almeria EFE

Samu celebra el primer gol de la tarda

96'

Final del partit! El Girona elimina l'Almeria i ja és a la final. Els catalans esperen rival que serà el Saragossa o l'Elx.

90'

Sis minuts d'afegit.

89'

🔄  Doble canvi al Girona. Marxen els dos golejadors de la tarda: Stuani i Samu i entren Gallar i Zeballos.

88'

L'Almeria busca el miracle amb un xut tímid de Darwin. Atura Riesgo. El Girona té molt controlat el joc.

84'

⚽ GOOOOOOOOOOOL DE STUANI! (1-2)

Contraatac perfecte del Girona. Samu Sáiz recull una passada vertical a l'interior de l'àrea i li fa l'assistència magnífica a l'uruguaià, que només ha de rematar a porta buida pràcticament.

GIRONA Gol GIF 2019

82'

Ho prova Valery amb un xut molt desviat.

80'

Últims deu minuts més el que s'afegeixi. El Girona defensa bé, però l'Almeria segueix pressionant. Nova acció dels andalusos que acaba amb una aturada de Riesgo.

77'

💦 Pausa d'hidratació.

75'

Ho prova l'Almeria amb un xut potent des de fora de l'àrea, però atura Riesgo. Molt segur.

71'

🔄  S'ha lesionat Mojica i entra Valery. També marxa Gumbau i entra Diamanka.

68'

Quina aturada de Riesgo! Cop de cap de Darwin de molt a prop i espectacular el porter del Girona. La jugada ha estat anul·lada després per fora de joc.

64'

🔄 Doble canvi de l'Almeria. Marxen Juan Muñoz i Vada i entren Villalba i Appiah.

66'

🔄 Primer canvi del Girona. Se'n va Jairo i entra Maffeo.

62'

Nova oportunitat per al Girona! Cop de cap d'Ignasi Miquel que venia d'una centrada molt bona de Granell, però se'n va desviat. En tot cas, la jugada estava anul·lada per fora de joc.

57'

🔶 Groga per a Ignasi Miquel, cinquena targeta per als gironins.

55'

El Girona té el control del partit i és superior a l'Almeria, però el resultat encara és ajustat. Els catalans encara es podrien permetre rebre un gol més i tot i així es classificarien per a la final.

50'

❗ Quina ocasió ha tingut el Girona!!! Centrada des de la dreta de Samu i cop de cap de Borja que atura Sivera. Podria haver sigut el segon clar.

46'

✅ Comença la segona part! Només 45 minuts per saber el primer equip que estarà en la final del play-off d'ascens!