R.Madrid-Llevant: resum, resultat i gols

-
Llevant 2
18:16

CRÒNICA | El Madrid punxa contra el Llevant (1-2)

El Reial Madrid ha tornat a punxar. El Llevant s'ha imposat gràcies als gols de Morales i Roger després de jugar més de 80 minuts amb un jugador més per l'expulsió clara de Militao. Els blancs es deixen punts i es compliquen encara més la Lliga.

morales celebracio gol llevant madrid efe

90'+5

🔴 FINAL DEL PARTIT! (1-2)

El Madrid no aconsegueix ni tan sols empatar i el Llevant s'emporta els tres punts del Di Stéfano! Els gols de Morales i Roger Martí permet la victòria granota al feu blanc!

90'

⏱ S'afegeixen 4 minuts més de partit.

89'

🟨 Targeta groga per a Casemiro per una falta sobre Rochina a la frontal de l'àrea.

86'

Al conjunt blanc li entren les presses. Darrers compassos de partit.

83'

🔄 Canvi al Llevant:

Entra Vezo i marxa Roger Martí.

82'

🔄 Canvis al Madrid:

Marxen Asensio i Benzema. Entren Mariano i Arribas.

78'

⚽ GOL DEL LLEVANT! (1-2)

Roger Martí es rescabala del penal fallat i aconsegueix el segon gol després d'un bon control i xut creuat a la dreta de Courtois.

LLEVANT Gol GIF 2019

76'

Xut desviat de Melero després que la pilota hagi rebotat en Kroos. Ho segueixen intentant els valencians. El seu setè córner, per tres del Madrid.

75'

🔄 Canvi al Llevant:

Marxa Morales i entra Dani Gómez.

72'

🟨 Targeta per a Melero després de tallar un contraatac a Vinícius.

68'

El Llevant no ha decaigut i ho segueix intentat. Els de Paco López segueixen intentant-ho!

64'

Courtois ha aturat el penal xutat per Roger Martí.

62'

💻 L'àrbitre assenyala penal a favor del Llevant després de revisar una falta que havia xiulat prèviament a fora l'àrea!

60'

🔄 Canvis al Llevant:

Entren Malsa i Rochina. Marxen Sergio León i Bardhi.

59'

🔄 Canvi al Madrid:

Entra Vinícius i marxa Hazard.

56'

El Madrid no aconsegueix sobrepassar la defensa valenciana.

53'

L'ha tingut el Madrid després de la recuperació de Kroos a tres quarts de camp. L'alemany assisteix a un Benzema que no ha definit correctament.

50'

🟨 Targeta per a Mickael Malsa després d'una entrada a Modric. La primera del partit.