Reial Madrid-Liverpool: resultat, resum i gols

-
Liverpool 1
23:11

CRÒNICA | El Manchester City pateix per guanyar contra el Dortmund (2-1)

Patint, però guanyant. El Manchester City ha aconseguit imposar-se al Borussia Dortmund a l'anada dels quarts de final de la Champions League per la mínima gràcies als gols de Kevin de Bruyne i Phil Foden, aquest últim amb una diana al minut 90. Reus havia posat les taules al marcador amb anterioritat i deixa el partit viu per a Alemanya.

Manchester City celebracion Borussia Dortmund EFE

23:02

CRÒNICA | El Madrid supera amb autoritat un fluix Liverpool i s'apropa a les semis (3-1)

El Reial Madrid ha fet aquest dimarts un pas de gegant per disputar les semifinals de la Champions League en imposar-se amb autoritat, per 3-1, a un Liverpool decebedor que ha mostrat unes enormes carències defensives.

Real Madrid Liverpool Vinícius EFE

90+3'

🔴  FINAL

El Manchester City ha hagut de patir per guanyar contra el Dortmund.

M. City 2-1 Dortmund
90+4'

🔴 Final del partit a Valdebebas! (3-1)

90+3'

El Madrid es tanca ara a l'àrea. Els de Zidane no tenen ja més forces i el Liverpool aprofita per buscar el segon.

90'

⏱ 4 minuts d'afegit a Madrid!

90'

GOOOOOOOL DE FODEN (1-1)

Canvi de joc de De Bruyne, Gündogan la baixa amb música i cedeix per Foden, que ara sí que no falla.

MANCHESTER CITY Gol GIF 2019

88'

El Liverpool busca retallar distàncies a prop de la porteria del conjunt de Zidane. Sense efectivitat de moment els de Klopp.

84'

🔄 Canvi al Madrid:

Marxa Vinícius i entra Rodrygo.

84'

GOL de REUS (1-1)

Espectacular assistència de Haaland i gran definició de Reus per posar l'empat.

M. City 1-1 Dortmund

BORUSIA DORTMUND Gol GIF 2019

82'

🔄 Doble canvi en el Liverpool:

Marxen Jota i Kabak, entren Shagiri i Firmino.

79'

Bona acció del conjunt de Zidane que es perd per la linia de fins després que Benzema no aconsegueixi rematar de cap una centrada a l'àrea.

75'

Toca el Madrid ara amb més tranquilitat després de fer el tercer.

71'

Una altra jugada de Vincícius que marxa en carrera, connecta amb Benzema, però el francès finalitza a les mans d'Alisson.

69'

Marxa Asensio i entra Valverde.

65'

¡GOL DE VINÍCIUS! (3-1)

Segon gol del brasiler. Passada de Modric dintre de l'àrea que finalitza Vinícius sense gaires complicacions. El Madrid reacciona al gol del Liverpool.

REAL MADRID Gol GIF 2019

63'

Gran contra del Madrid! Bona pasada en profunditat de Benzema que connecta amb Asensio, però el davanter s'equivoca buscant una passada al segon pal. Asensio hauria d'haver sigut més egoista.

62'

Combinació del Madrid a la frontal que finalitza Kroos amb un xut que marxa per sobre de la porteria.

60'

Sembla que ara és el Madrid el que no és tan efectiu en atac.

58'

El Madrid ho intenta amb diversos xuts des de la frontal que refusa la defensa del Liverpool.