Osasuna-Reial Madrid: resultat, resum i gols

-
R. Madrid 0
23:08

CRÒNICA | El Madrid es glaça contra l'Osasuna i es deixa dos punts (0-0)

Després de recuperar sensacions en el partit de la jornada passada contra el Celta, el Reial Madrid ha tornat a mostrar aquest dissabte la seva cara més apàtica en empatar a res en la seva visita a l'Osasuna (0-0), un partit marcat per les condicions meteorològiques, ja que el fred i la neu han estat la nota dominant al Sadar, on el duel s'ha pogut disputar gràcies a l'enorme esforç dels operaris de l'Osasuna, que han deixat practicable un terreny de joc molt perjudicat per la neu que ha caigut durant tota la jornada sobre Pamplona.

Benzema Real Madrid Osasuna EFE

94'

🔴 FINAL del partit (0-0)

El Madrid es deixa dos punts a Pamplona després d'un mal partit d'ambdós conjunts.

90'

⏱ S'afegeixen 3 minuts més de partit.

89'

Gol anul·lat al Madrid després d'un fora de joc clar de Benzema.

87'

Ho prova Osasuna! Budimir no ha pogut resoldre a dins l'àrea i tampoc Jony des de la frontal després d'un rebuig.

84'

El partit no es decanta pel cap dels dos costats. Ho proven ambdós conjunts.

77'

🔄 Canvis a l'Osasuna:

Marxa Ruben García i entra Jony

Marxa Calleri i entra Budimir

75'

🔄 Canvis al Madrid:

Marxa Hazard i entra Mariano

Marxa Modric i entra Isco

74'

L'Osasuna està ben tancat. Al Madrid li està costant perforar la defensa navarresa.

72'

Ho prova l'Osasuna mitjançant Roberto Torres! Estava sol dins l'àrea i l'ha enviat fóra.

65'

🔄 Canvi al Madrid:

Marxa Asensio i entra Fede Valverde.

61'

Gol anul·lat al Madrid per fora de joc. Sergio Herrera havia fet una gran aturada, però la jugada havia acabat en gol.

56'

Xut contundent però desviat de Casemiro. Ho segueix provant el Madrid.

51'

Ho prova Osasuna per la banda de Juan Cruz, però Courtois resol els problemes defensius del Madrid.

49'

Gran maniobra d'Asensio que acaba amb un xut llunyà desviat per Herrera. Primer xut a porteria del Madrid.

48'

Xut llunyà de Calleri. Courtois l'atura sense problemes.

47'

Comença atacant el Madrid. Ha hagut d'intervenir Herrera.

46'

✅ COMENÇA la segona part a El Sadar. Sense canvis.

45'

🔴 DESCANS | Osasuna 0-0 Madrid

Final d'una primera part amb poques ocasions. Partit avorrit a El Sadar.

42'

Darrers minuts de la primera meitat amb clar domini blanc. Primera part fluixa d'ambdós conjunts.