Segona Divisió | Girona - Almeria: resum, resultat i gols

-
Almeria 0
21:36

CRÒNICA | El Girona FC fa el primer pas contra l'Almeria per a l'ascens a Primera Divisió

El Girona ha fet la feina contra l'Almeria i ha guanyat el primer partit del play-off d'ascens a Primera Divisió (1-0). El gol de Cristhian Stuani a la segona part ha matat les opcions d'un Almeria perdut en el terreny de joc i sense provocar gaire perill durant el partit. Amb aquesta victòria, els gironins hauran de presentar-se a l'Estadi dels Jocs Mediterranis el pròxim diumenge amb l'objectiu de certificar el seu pas a la final contra l'Elx o el Saragossa.

gol girona almeria EFE

21:25

🔴 FINAL! El Girona guanya el primer assalt del play-off contra l'Almeria!

90+3'

🔄 Nou canvi del Girona: marxa Borja García i entra Gallar.

90+2'

L'Almeria busca l'empat amb tot l'equip bolcat. El Girona resisteix.

90'

Cinc minuts d'afegit.

90'

Quin patiment... centra a l'àrea l'Almeria i la defensa gironina treu la pilota com pot. Ben lluny!

88'

🔄 I ara canvi del Girona: marxa Aday i entra Valery.

87'

🔄 Canvi a l'Almeria: marxa De la Hoz i entra Appiah.

84'

No s'ho ha cregut Stuani. Jairo s'emporta dos defenses, fa un centre-xut, i la pilota es passeja per davant de l'uruguaià.

83'

Molt ben tancats els catalans. L'Almeria no pot ni apropar-se a l'àrea del Girona.

82'

Atac total de l'Almeria. Els andalusos busquen desesperadament el gol. I el Girona espera per sentenciar al contracop.

79'

🔄 I ara canvi del Girona: marxa Samu Sáiz i entra Jairo.

76'

💦 Pausa d'hidratació.

75'

🔄 Un canvi més a l'Almeria: marxa Villalba i entra Corpas.

72'

Toca i toca l'Almeria. El partit s'ha calmat de cop.

70'

Borja! Doble ocasió del migcampista del Girona dins l'àrea, però falla en l'última passada. Els gironins ja cantaven el gol.

68'

🔶 Ignasi Miquel agafa un rival per evitar el contracop i el central del Girona veu la targeta groga.

66'

🔶 Targeta groga per a Petrovic, que no pot fer més que agafar Borja García quan marxava en direcció a porteria.

63'

Imatge còmica. Cau l'àrbitre després d'una empenta d'un futbolista d'Aday.

62'

Caramel que desaprofita Stuani. Era el segon gol. Arriba forçat a la rematada de cap i no pot fer el gol.